Mittwoch, 13. September 2017

Judo a nagy változásokat tervezi, Krpálkovi kihasználni

Judo a nagy változásokat tervezi, Krpálkovi kihasználni

bet365 mobil sportfogadás Az IJF növelni kívánja a vonzerejét és egyszerűsíti a judo-t a nézők számára. A változtatásokat határozottan meg kell erősíteni a januári januári szemináriumon.

"Még mindig vita folyik róla, és lehetnek változások, de az elmúlt években a szabályok legnagyobb változása" - mondta a coaching coach Petr Lacina. "Bár a szabályok utolsó verziója nagyon sikeres volt" - tette hozzá.

Amíg a változások többsége pozitív, nem hiszem, hogy a mérkőzés időt 4 percre rövidíti. A cseh olimpiai győztes Lukáš Krpálek elveszíti legnagyobb előnyét a nagy fitnessi formában, amelyet a fáradt riválisok elleni mérkőzések végén nyert. És ha ez több mint 100 kilogramm, akkor ez lesz a fő fegyvere.


"Hátrány lesz hátra neki.Meg kell dobnia. A feltételes összetevőnek szerepet kell játszania a Judo-ban. Ez a változás valószínűleg a legnagyobb viták „, mondta Lacina.

értékelésekor megbirkózni přestanoou használni három jel Juko és wazari IPON, de megy, hogy csak kettő. Egy rövid dobás lesz wazari és egy nagy bet 365 mobil ipon, befejezve a mérkőzést. Ami már nem vonatkozik a két wazari egyenlő Ippon.

„hulladék spekuláció, hogy lelőtték Juko vagy wazari. 100% -kal tisztább lesz. Ez lesz csak egy kis és egy nagy dobás. Ez egy jó lépés, „mondta Lacina.

A játék akkor ér véget, amikor is, amikor az egyik ellenfél kapott négy szankciókat SIDO passzivitás, bet365 kifizetés elválasztó, vyšlapávání vagy egyéb szabálysértés. Három új shida bet365 mobil fogadás kerül az asztalra.Büntetések, de már nem is biztosítja a harc markolat, amely elismeri Lacina.

„Lehet, hogy képes legyen fogni, és előkészíti a támadást. Ez előretekintő lépés, és megváltoztatja a harci taktikákat. Meglátjuk, hogy a sportolók kezelni „, mondta válogatott edzője.

SIDO az új támogatás még elkapni a láb és a lábak, amelyek esetében a szabályok módosítása 2009-ben, majd az automatikus kizárás. Most az első szabálysértést csak a shi bünteti, és a kizárás csak a második bűncselekmény.

"Ez nagyszerű. Néha bet365 fogadási bónuszok egy személy véletlenül megérintette a lábát, és kizárták. Ez drasztikus volt.Jaromir Jezek volt az Európa-bajnokságon, "tette hozzá Lacina

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen