Freitag, 21. Juli 2017

Mašina prestala fungovať, žiali srbský tlač po vyradení Ivanovičová

Mašina prestala fungovať, žiali srbský tlač po vyradení Ivanovičová

Tak blízko, a znovu ďaleko. Ivanovičová bola na Roland Garros na najlepšej ceste k zopakovanie svojho úspechu z roku 2008, keď tento turnaj ovládla. Bohužiaľ ale zostala krátkych rukávov, po takmer dvoch hodinách prehrala so Safarova 5: 7, 5: 7, ľutuje belehradský denník Večernje novosti a použil pritom frekventovaného srbského príslovie.

Denník Kurir uviedol, že pri vedení Ivanovičová 5: 2 v úvodnom dejstve Češka naskočila do posledného vlaku a vrátila sa do života.Sériou piatich gemov v rade set získala a nakoniec ovládla aj celý zápas. "Kto vie, ako by sa stretnutie vyvíjalo, keby Ana dotiahla prvý set do úspešného konca," kladie si denník otázku.

Nepomohol ani Schweinsteiger

V niektorých okamihoch pôsobila Ivanovičová až bezmocne, konštatoval bulvárny denník Blic. "Niekoľkokrát sa mohla vrátiť do hry, čakala na svoju príležitosť ako sport stavky hyena, ale keď sa šanca naskytla, tak jej nevyužila. Srbská mašina skrátka prestala fungovať, a to už stavkove bonusy po 40 minútach.Tentoraz jej nepomohol ani Bastian Schweinsteiger, hoci ju opäť mohutne povzbudzoval z lóže, "zmienil list futbalistu Bayernu, priateľa Ivanovičová.

Denník Sportski žurnál upozornil, že Ivanovičová, svetová sedmička, prehrala postup do svojho tretieho grandslamového finále. "Slovenská tenistka ale bola v rozhodujúcich okamihoch lepší," uviedol parížsky spravodajca listu.


"St ala sa tak prvou českou finalistkou Roland Garros od roku 1981, kedy hrala finále legendárny Hana Mandlíková," pripomenul a dodal, že česká tenistka nakoniec celý turnaj ovládla.

Fanúšik vypol televíziu

Rovnaký autor o dva dni skôr napísal: Ana je znovu v centre svetového diania, v Paríži hrá fantasticky.Niekdajší svetová jednotka je na skvelej ceste späť k vrcholu rebríčka WTA a nebolo by žiadnym prekvapením, keby sa na kurtoch Rolanda Garrosa ozdobila titulom.

Sklamanie dávali najavo aj srbskí fanúšikovia. "Pozeral som sa do stavu 5: 6 v prvom sete, ale potom som vypol televíziu. Mal som jasno, že u Any ako vždy dôjde k psychickému kolapsu. Oveľa lepšie je sledovať zápasy Novaka Djokoviča, u tých človek neprichádza o nervy, "napísal jeden z nich v internetovej diskusii.

stavkovanie

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen