Dienstag, 11. April 2017

Will Carling varuje Stuart Lancaster nevybrať Sam Burgessa Svetového pohára

Bývalý kapitán Anglicka Will Carling varoval súčasný hlavný tréner Stuart Lancaster, že vyberanie Sam Burgessa pre Rugby Betclic-Klikni pre svoj bonus World Cup budúci mesiac by bolo chybou. Carling je presvedčený, Anglicko súpera odhalí Burgessov nedostatok test skúsenosti a tiež dopytované Danny Cipriani neuvedení družstva.

Anglicko sa rozhodli ísť do turnaja bez Cipriani, zatiaľ čo Burgess sa súperia o konečné Midfield miesto v čata, byť menovaný vo štvrtok popoludní, s Northampton Luther Burrell.Carling, vo svojom prejave na zahájení pivovaru Heineken World Cup reklamnej kampane, je presvedčený, že vyberanie bý valý rugby league človek by bolo predčasné a risky.England v Rugby World Cup squad: Stuart Lancaster dilemy Viac

"Som v úcte Sam ako hráč rugby league, ale tam nie je nikto, že som povedal, na ktorú si vážim - bývalí hráči, tréneri - kto si myslí, že je pripravený, 'povedal Carling. "Nechápem, čo je náhlenie sa a je to nefér voči nemu. Cítim ho ľúto. Ak chce, aby sa to v jednote, je tu veľa času. Hrá únii po dobu 10 mesiacov a pol, ktorý bol v odlišnom postavení k tomu, čo Anglicko sa s ním hrá.On ťa tvrdo, či môže zoradiť vás a je to skvelý človek, ale neverím, že je to jeden zo štyroch najlepších stredísk v Anglicku. Bol funkčný proti Francúzsku a nebola katastrofa, ale nebolo nič, čo by ma napadlo,, Wow '.

"Myslel som, že Henry Slade mal oveľa väčší vplyv ako Burgess so svojimi prvkami a spôsobu, akým čítať hru. Ak ste sledovali Burgessa opatrne bol z pozície obrovské množstvo v obrane a Anglicka nemôže dovoliť proti stranám, ktoré sa zameria na neho. Nechápe, kde sa k lopte pochádza a môžete vidieť, že v ceste jeho nohy, keď sa zoradia.Na južnej pologuli chlapci sa zameria na neho…a súperi budú prichádza z uhlov nerozumie. "

Čo sa týka Cipriani, Carling je sklamaný predaja fly-polovicu minul rez. "V 20. minúte dostal v sobotu [proti Francúzsku v Paríži] bol vynikajúci, ale nezdá sa, že záležalo.


Prečo bol dokonca v družstve, ak by boli nebude mu spravodlivý ísť? Kedykoľvek on mal, on bol výnimočný. "

Alex Corbisiero a Dave Attwood sú tiež medzi tými, chystá prísť na konečné 31-man čatou, s Kieran Brookes a George Kruis v rade prospech. Lancaster sa volať 17 vpred a 14 chrbta, s Harlequins 'Chris Robshaw už potvrdený ako kapitán.

Betclic-Otvorte si účet

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen