Donnerstag, 20. Juli 2017

Šarapovová nemala šancu. Vo finále Wimbledonu je Serena Williamsová

Šarapovová vs. Serena Williamsová, centrálne dvorec pripravil kulisy k predstavenie dvoch tenisových hviezd. Malo ísť bet365 mobil o predčasné finále. Lenže ako už niekoľkokrát sa zo zápasu rýchlo stala jednoznačná záležitosť.

bet 365

Ruska prehrala s Tridsaťtriročný Američankou sedemnástej zápase v rade, naposledy zvíťazila v roku 2004 vo finále Wimbledonu a na Turnaji majsteriek.

Teraz však pripomínalo dianie na kurte skôr súboj o zlatú olympijskú medailu z Londýna 2012, ktorý netrval ani hodinu a bol najkratším vzájomným duelom.

Šarapovová ukázala nervozitu hneď v prvom geme, kedy urobila tri dvojchyby a servis stratila. Serena Williamsová nepohrdla, náskok udržiavala predovšetkým vďaka dělovému servisu.Štatistika je až neuveriteľná: štyri stratené fiftín po prvom podaní, 13 es, Šarapovová nemala žiadny brejkbal.

Keď už sa ruská tenistka dostala na skóre 0-30, prileteli nechytateľné gule a ani vrieskajúce Šarapovová nevrátila loptičku cez sieť .

V kľúčových chvíľach Ruska chybovala. Svoju dominanciu Serena Williamsová ukázala v poslednom geme - Šarapovová si na returne ani neškrtnú: tri esá, jedna dvojchýb a na mečbal ďalšia rana, priamy bod z podania.

Legendárny Američanka je tak blízko štvrtému grandslamovému triumfu v rade a tretiemu zo štyroch dielikov potrebných na skompletizovanie kalendárneho Grand Slam.

Serena Williamsová si v finále v All England Clubu zahrá po ôsmykrát, predtý m päťkrát zvíťazila.Naposledy sa zúčastnila posledného mača na centrálneho kurtu v roku 2012. "Som nadšená, že som zase vo finále Wimbledonu. Už som tu tak ďaleko nejakú dobu nebola. Cítim sa veľmi dobre a byť tu vo finále je vždy skvelé. "

Dechberoucí je tiež tohtoročná bilancia americkej tenistky - 38 víťazstiev a jediná porážka od Kvitovej na antuke v Madride. Na grandslamu Serena neprehrala už 27 zápasov v rade, v celkovom počte víťazstiev (279) prekonala na treťom mieste Nemku Steffi Grafovou.

Druhá finalistka tohtoročného turnaja je prekvapivá.


Až 21-ročná Španielka Muguruzaová si v All Enlgand Clube prvýkrát v kariére vyskúša atmosféru grandslamového finále. "Nemám slov.Nedokážem to vysvetliť, "neveriacky sa smiala pri rozhovore po zápase. "Je to ako sen byť v o finále. Chcela som vyhrať, kvôli takým celý život driete. "

S Radwanska, finalistkou z roku 2012, hrala nebojácne. Muguruzaová sa skúsenejší dámy na druhej strane kurtu nezľakla. V prvom sete dvakrát poľskú súperku brejkla, pričom neponúkla ani jediný brejkbal a pripísala si 12 víťazných lôpt.

V druhom sete sa španielska hráčka dostala do výhody, viedla 3: 1 a zdalo sa, že v pohode postúpi ďalej . Ovšem Radwanská sa zdvihla, bet365 bonus výmeny sa začali predlžovať, čo turnajovej trinástke svedčilo.Polka získala šesť gemov v rade, až na začiatku tretej sady mladá Španielka sériu prerušila.

Ale v závere rozhodujúceho setu sa schyľovalo k tomu, že sa Radwanská opäť vráti do hry. Za stavu 5: 3 mala bet365 brejkbal, pri ďalšej zhode v hľadisku zrejme niekto z tímu poľskej hráčky zakričal áut, Radwa nská prerušila výmenu, ale jastrabovitý oko ukázalo dobrý loptu - miesto ďalšie brejkové príležitosti mečbal.

Muguruzaová ho premenila a ľahla si bruchom na wimbledonskú trávu. V očiach sa leskli slzy šťastia.

Posledné španielsku finalistkou bola v Londýne v roku 1996 Arantxa Sachézová-Vicariová. Jej Nasledovníci čaká každopádne ťažká grandslamový premiéra vo finále.

"Je to skvelé pre ňu i pre mňa.Už ma porazila, takže jej mám čo vracať, "povedala o španielske súperke americká hviezda Serena Williamsová.

bet365 stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen