Donnerstag, 20. Juli 2017

Bohemians - Zlín 0: 1, nováčik sa vrátil do ligy po šiestich rokoch výhrou

Zlín v máji 2009 končil ligu debaklom 1: 6 v Jablonci, gól vtedy dával Vyskočil, keď v 25. znižoval na 1: 2. Na bet 365 ďalší gól v najvyššej súťaži čakal klub šesť rokov, jeden mesiac a 27 dní, dal ho Pazdera a symbolicky aj v 25. minúte. Pravý bek sa zjavil vo vápne a po centri zo strany nedal Zlámal možnosť zasiahnuť.

"Vedeli sme, že na Bohemce je prostredie, ktoré sľubuje vojnu od prvej do poslednej minúty, takže sme na to mužstvo pripravovali. Prvá polovica bet365 mobil bola od nás ofenzívnejšia. Domáci v druhom polčase po nasadení dvoch hrotov zatlačili, ale my sme obstáli. A keď už neobstáli hráči, tak tam bol gólman, ktorý si podľa mňa zaslúžia a bsolutórium.Sme radi, že nás posilnil zo Sparty, "chválil zlínsky kouč Bohumil Páník.

Zlínští tak ešte vylepšili vystúpenie oboch nováčikov, v sobotu Olomouc ešte na bet365 začiatku nadstaveného času v Tepliciach prehrávala 0: 2, ale nakoniec dvoma zlepenými góly vydrela remízu.

Zlínští s domácim favoritom od začiatku držali krok. V ôsmej minúte však na seba prvýkrát upozornila letná posila Bohemians Čížek. Bývalý jablonecký stredopoliar ďalekonosným priamym kopom veľa pretiahol hosťujúceho gólmana Holého.

Po pasáži bez väčšej šance vo 25.


minúte z ničoho nič otvorili skóre hostia. Pazdera dostal od Kopečného presný loptu z pravej strany a pohotovú ranou na zadnej tyč prekonal Zlámala.Brank ár Bohemians potom krátko pred pauzou zachránil "domáci pred druhým gólom, keď zblízka výborne vychytal Železníka.

Domáce tréner Roman Pivarník síce o prestávke poslal na ihrisko dvoch nových hráčov, ale Vršovické mužstvo ďalej pôsobilo nervózne a ťažko sa dostávalo do zlínskej obrany. S Mosquerovým stříleným centrom si poradil Holý, jeho náprotivok Zlámal zase vytiahol ranu Poznar.

Bohemians sa ďalej snažili moravského protivníka zatlačiť a nejako prekvapiť. Jirásek z dobrej pozície zamieril len nad brvno, vyrovnanie mal na kopačke v 87. minúte striedajúci Mikuš, ale Holý jeho prízemný pokus vyrazil.Pražania tak Zlín šiestykrát za sebou v najvyššej súťaži nedokázali poraziť.

"Musím bet365 bonus povedať, že z našej strany hlavne po tom inkasovanom góle zápas nebol ideálny. Chýbal mi tam pokoj. Boli sme ďaleko od seba, a tým pádom s me vôbec nemali odrazené balóny. Gól nám veľa uškodil, pretože niektorí hráči ešte viac znervóznilo, "povedal domáci tréner Roman Pivarník.

bet365 stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen