Dienstag, 18. April 2017

Hokej v Nitře: Čtyři tisíce míst, lidí o tisícovku více

Hokej v Nitře: Čtyři tisíce míst, lidí o tisícovku více

NITRA. Kapitán domácích Jozef Stümpel se po triumfu v dramatu nad Banskou Bystricí 4: 3 po prodloužení mírně zlobil na své mužstvo.

"brzy jsme začali bránit dvoubrankový náskok. Mnozí jen stáli a čekali, co udělá soupeř. To byl hazard, "řekl s vážnou tváří mistr světa z roku 2002.

Za dveřmi kabiny mu provolávali slávu šťastní fanoušci, kteří po celý zápas vlievali hokejistou síly skandování i zpívanými chorály.Báli se, že plná hala spadne

Nitran dovršili úsilí několika generací schopných hráčů právě i díky nevyčerpatelné podpoře fanoušků, kterých se v hledišti s kapacitou 4000 míst tisklo alespoň o tisícovku více.

"Fantazie, chvílemi jsem si myslel, že hala spadne. V takové atmosféře se nedalo nevyhrát. Naši diváci jsou raritou v celé Evropě, "řekl hrdina velkého souboje Richard Lelkeš, který v Bet365-Další informace něm vstřelil první i poslední gól.

"Když mi to tam padlo v prodloužení, cítil jsem určitě největší úlevu ze všech co se tlačily pod střechou stadionu. Po mé chybě dali Bystričany první gól, který je postavil na nohy.Nebylo mi tehdy všechno jedno, "říkal po zápase už usměvavý se váznoucí prostředníkem na pravé ruce.

"Je zlomený. Den před utkáním to nepříjemně bolelo. Napichali mi ho injekcí, musel vydržet. "Na otázku, koho z dvojice Piešťany-Košice si přeje za finálového soupeře odpověděl bez váhání. "Košice, Bet365-Registrace s bonusem zde ať to finále stojí za to.Nechci se dotknout Piešťancov, ale Košičané jsou ostřílení finalisté, "dodal Lelkeš.

Ačkoliv již v první třetině zápasu skvěle hrající Kanaďan Keven Veilleux gesty vyzýval domácího obránce Martina Bači, abys shodil rukavice a přešli na pěstní souboj, žádné divočiny se na ledě nedělo.

"Gratuluji Nitře k postupu a přeji jí hodně štěstí ve finále," sportovně poblahopřál soupeři trenér hostí Vladimír Országh.

"Byl to dobrý zápas ve výborné divácké kulise. Nebýt faulů mohla tato série dopadnout jinak. Chyběly nám i někteří hráči, škoda. Jsme smutní.


V závěru zápasu jsme měli tři obrovské šance, ale neproměnili jsme je.Mužstvo však odevzdalo všechno a já mu děkuji. "

asistent t renéra domácích Karol Kolečáni odehrál v minulosti za Nitru čtrnáct sezón." Byl to krásný závěr semifinálové série, obě mužstva šli na doraz. Banská Bystrica hrála velmi dobře a měli jsme s ní velké problémy. V prodloužení jsme byli aktivnější a naše snaha vyústila do vítězného gólu. jsme rádi, že jsme postoupili do finále, vždyť o tom jsme celou sezónu snili. "

- konečný výsledek série 4: 1, Nitra postoupila do finále

Góly: 3. Lelkeš (D. Milo, J. Ručkay), 31. L. Novák (Stümpel, R . Tománek), 46. Martin Segľa (Bajtek), 68. Lelkeš - 32. Handlovská (Macháček, Veilleux), 33. White (Kafka, Handlovská), 54.Handlovská (Macháček)

Vyloučení: 1: 4 na 2 min Využití: 2: 0, oslabení: 0: 0 Rozhodčí: Kubuš, Baluška - M. Korba, Rovenský, 3600 diváků

Bet365-Recenze sázkové kanceláře

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen