Samstag, 15. April 2017

Ashton Eaton a Genzebe Dibabaová pomenovaný športovcov IAAF je z roku

Americký desaťbojár Ashton Eaton bol menovaný IAAF v mužskej športovec roka na rok 2015 vo štvrtok potom, čo rozbil svetový rekord vyhrať titul majstra sveta.

Eaton, 27. zaznamenal 9,045 bodov v Šanghaji vo svojom prvé desaťboj dva roky poraziť svoj vlastný svetový najlepšie umiestnenie.

"Športovci trávia najviac energickej rokov ľudského života, pravdepodobne s názvem,nejlepší leta ', snažia sa zdokonaľovať svoje schopnosti," povedal. "Som vďačný a vďačný IAAF za vynikajúce súťaží, plátien, ktoré nám umožňujú zobrazovať našu prácu." Desaťbojár Ashton Eaton mohla uplatniť nárok, aby bolo najlepšie športovec svetovým Viac

Eaton získal ocenenie dopredu jamajského šprintéra Usain Bolt, ktorý tento rok pristálo jeho 11. majstrovstvách sveta zlatú medailu, a americký trojitého skokan Christian Taylor.


"Nechcel som poraziť Usain a kresťan, svoju prácu jednoducho líšila v dizajne.Sú to jedny z najtalentovanejších a krásne umelcov všetkých čias. Som polichotený, že je medzi nimi, "povedal Eaton. "Prijímam toto ocenenie menom nás všetkých športovcov, ktorí majú radi to, čo robíme."

Genzebe Dibabaová z Etiópie získal ocenenie ženská po rozbití svetový rekord 1500m v júli v Monaku s časom 3min 50.07 sec. Ona zachytil 1500m svetový titul v Pekingu a vzal bronzovú medailu Bet365 stávkovanie live v 5000 m.

"Som pokorený a poctený získať toto ocenenie od IAAF," povedal Dib aba. "Vyzerá to tak dobre, že je svet Športovec roka.Potom, čo bol finalistom a tesne chýbať pri tomto ocenení pred rokom, som veľmi hrdý na to byť uznané od fanúšikov a odborníkov z nášho športu. "

Tieto ocenenia sú zvyčajne rozdávané na výročnej gala večera v Monaku, ale že bol zrušený v tomto roku kvôli dopingu problémy v tomto športe.

"Kým rodina atletika nie je zhromaždiť ako obvykle v Monaku sme správne osláviť nádherné 2015 úspechy športovcov," hovorí prezident IAAF prezident Sebastian Coe. "Ponúkam blahoželanie k nášmu svetu Športovci roka majstrov sveta Ashton Eaton a Genzebe Dibabaová.Vaše vystúpenie v roku 2015, sú inšpiráciou a príkladom pravého športového dokonalosti. "

Bet365-Registrácia s bonusom tu

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen