Freitag, 14. April 2017

Chvála tokov odišiel Richie McCaw, všetci černosi, najväčší niekedy '

V superlatívoch prúdili k All Blacks kapitán Richie McCaw, ktorý oznámil svoj odchod z ragby vo štvrtok.McCaw zavesí svoje topánky po svetovom rekorde 148 testoch posledný končiacom v ňom sa stal prvým kapitánom zdvihnúť Svetový pohár dvakrát.

All Blacks tréner Steve Hansen je jednoznačne o 34-ročný voľná vpred stojí v hre. "Podľa môjho názoru, pôjde dole nielen ako najväčší All Black všetkých čias, ale najväčší kapitán sme kedy mali, a možno najväčší hráč niekedy hrali hru v modernej ére," povedal said.Richie McCaw odchádza po rekordnej All Blacks kariéru viac

Hansen hovorí, že hrať na počet testov McCaw urobil, a to najmä s ohľadom na požiadavky jeho postavenie, bolo samo o sebe niečo, čo obdivovať.Keďže v posledných 12 rokoch videl väčšinu z týchto hier ako súčasť tréningového tímu All Blacks, Hansen tiež nemohol spomenúť na zlý výkon.

NZ Rugby generálny riaditeľ Steve Tew ocenil McCaw za najvýznamnejšiu Hráč svojej generácie, "ak nie vždy".Povedal McCaw tiež významne prispela mimo ihriska, a bol odrazovým mostíkom pre hráčov, trénerov, administrátorov a ďalšie osoby pôsobiace v hre.

"veľmi sa stará o celej hre a všetci sa na nej podieľajú , "povedal.

tím, ktorý McCaw hral väčšine testov, proti boli Wallabies (37 na 29 výhier) a Rugby Union CEO Australian Bill Pulver poslal blahoželanie z celého Tasmánovho mora na" pozoruhodnú kariéru ".

"Richieho rekord hovorí samo za seba, on je jedným z všetkých čias velikánmi našej hre a najväčší v histórii All Blacks kapitán," povedal Pulver. "Už 15 rokov b ol veľmi uznávaný protivník pre austrálske tímy a je individuálna triedy a obrovský konkurent, ktorý je hlboko obdivoval fanúšikov a svojimi rovesníkmi.Na ihrisku aj mimo neho, on stelesnil hodnoty Rugby a je jednou z jej najlepších vyslancov. "

Vyslúžené Wallabies Flanker Phil Waugh, ktorý hral 79 Testy, uzamknuté rohy s McCaw v zariadení Super Rugby a medzinárodnej úrovni viac ako desať rokov a vie, že ho lepšie ako väčšina ostatných.

dlhoročný New South Wales Waratahs povedal kapitán McCaw bol bojovník, hrať veľké minút v prevažnej časti svojich testov a vytrvalo uvedenie svojho tela na linke pre All Blacks.

"môžete len vidieť modriny, jazvy, ktoré sa nosia," Waugh, ktorí hrali v Austrálii od 2000-2009, povedal Fox Sports. "Prišiel na scénu docela svieže-stál mladý Novozélanďan a on skončí s tak vynikajúcim záznamu.

" Ja si myslím, že je najlepší rugby hráč všetkých čias.Vyh ral viac trofejí a medailí, než ktorýkoľvek iný hráč. "


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen