Dienstag, 11. April 2017

Shane Warne je nástenná podarí zjednotiť kľúčovými a kriket svety

Warne, v prípade, že ešte nie ste vedomí, rozhodlo pred siedmimi rokmi do prevádzky Australian portrét umelca Jamie Cooper vytvoriť moderné majstrovské dielo, ktoré by mohli byť hrdo v domácom krikete veľký je. Výsledný nástenná maľba, skrytý za celú tú dobu a zobrazujúce Warne sen imaginárny dvore grilovanie, je pocit, ktorý má prísť iba k plnej pozornosti más, pretože UK poskytovateľ platenej televízie Sky odvysielala dokument o Warne súkromného života pred niekoľkými týždňami.V ňom Detaily niektoré tvorivé inšpirácie za umelecké dielo, ktoré priniesol čitateľom Wisden a umeleckého sveta dohromady ako jeden celok.

V dôsledku toho sme si vedomí, že skrýva za Warne svoje nekonečné diskusie o pizza zálievky, American Pie znaky a obmedzenia Alastair Kuchárske skrýva novej generácie Robert Hughes, muž, ktorého tvorivé túlaniu čerpala ho nie na prevádzkovanie holandského expresionizmu alebo de stijl funguje, ale niečo bližšie k "Psy hrajúce poker" školu výtvarného umenia. Každý dostane svoju niekde začať. Aké sú Muhammada Aliho myšlienky na Warne Adam Goodes postoj? To by mohlo byť veľmi nepríjemná chatu

Kde začať?Myslím, že ak človek sám vyráža v dokumente, záležitosť vecne popisuje, ako on a Bruce Springsteen sú práve "v rohu chladenia", samozrejme. Povedz mi, že Nesnažíme sa predstaviť druhy krikete rozhovorov, že budú mať. Možno Warne vysvetľuje rozdiel medzi Kookaburra a Dukes lôpt. Alebo The Boss je proffering teória o živote day-to-day 1970 austrálskych továrenských robotníkov. Aké sú Muhammada Aliho myšlienky na Warne Adam Goodes postoj? To by mohlo byť trápne chatu.

Rovnako ako všetky veľké umenie, toto proste vyvoláva viac otázok než odpovedí, nás núti nájsť nejaký skrytý význam chaosu. Aký bol obliekania pre tento imaginárny udalosti?Páčilo sa Angelina Jolie v súlade s ním, alebo zmeniť svoje správanie? Snáď len, že bolo povedané, že je to tógu stranou. A existuje mnoho spôsobov, ako obstarávať večierok, ale iste s Anthony Hopkins forehanding ľudské mozgy na hostí s hamburger plutvy je no-no. Osobne dávam prednosť udržať mentálny obraz mojej pôvodnej a oveľa viac nevinné interpretáciu, že to bol Truman Capote rozdávať nejaké rissoles.

Potom sa dostanete do skupinovej dynamiky. Nemala by Sinatra a JFK boli rozišli, aby nejaký latentné napätie bubliny cez? Aký druh osobnej bezpečnosti bolo potrebné na zámku Shan? Vedeli Warne navrhnúť umelca, ktorý Sharon Stone je potrebné lemovanie na území s Marilyn Monroe?S Jack Nicholson zmi ernenie napätia s doskou Victoria Bitter, mali by ste predpokladať, že ani jedno. Ak budeme niečo o Jackovi viem, je to, že miluje zraziť späť niekoľko zelených démonov na jeho ceste k Oscarov. Warne to vie tiež, génia. Facebook Twitter Pinterest

Nebyť moc poker fanúšik, som nemohol tvrdiť, že vedieť, či sa hra odohráva v Warne nástennú je najviac Hviezdne obsadené v histórii, ale to by musel byť blízko. Všetci sú tam - Sean Connery, James Dean, pokerový profesionál Hachem bratmi.Warne je súrodenec Jason musí byť trochu fascinovať, ako by sa bývalý Anglicka medzinárodnej Dimitri Mascarenhas, ktorých zaradenie medzi tomto apelu Hollywood elita dáva nádej všetkým, ktorí sa usilujú o miesto v Warne vnútorného kruhu. Aký to hrejivý pocit, že musí byť pri Mascarenhas príde chez Warne a vidí sám žuvanie tuku s Jamesom Bondom, zvečnenie navždy vo svojom slávnom priateľa sveta fantázie.

Slon v miestnosti tu, samozrejme, je Warne je veľký priateľ Michael Clarke, ktorého odkryté "zbrane" boli iste nie je náhodou, Warne sa snaží predať as. Opäť platí, že možno len predstaviť, čo Clarke a Coldplay Spevák Chris Martin šepkajú medzi sebou.Ja by som si myslel, že sa snaží prísť na to, prečo Elvis použila verziu kytaristův spínacieho hit a odišiel ľavičiar. Dalo by sa viniť Kráľ, keby bol trochu prekvapený výsadkových ľudských mozgov a neistý, čo má robiť s rukami. Všetci sme there.Shane Warne vyjde kývne John Buchanan pre Michael Clarke Čítajte viac

Čo som odišiel uvažuje aj keď je zármutok tých, ktorí vynechal rez v tomto súčasnom Last Supper , By Kevin Pietersen, Terry Jennerov Ian Chappell Richie Benaud Ed Sheeran a Warne milovaná Victorian tímový kolega Darren Berry necíti zarmútený nad tým, že hrany zo zoznamu pozvať banda osobností zrejme ľahostajné k Warne?Možno Berry je len mimo dohľadu, prikrči l za Springsteen v nádeji, že noha strane agitující

Môžete len konštatovať, že veľa dobrého môže vzísť z toho. limitovanú edíciu tlač z majstrovského k degustáciu fanúšikov po celom svete (MEMO na Channel Nine: pokiaľ to nie je pravda letnom Tony Greig bude valcovanie v hrobe); Warne by mal takmer určite kaplán krídlo Národná galéria, prípadná spolupráca s Cooperom na triptychu založené na tento skvost. Tieto stávkari budú nalievanie dverami.

Ak sa to seizmická art deje, je niečo ísť, mali by sme teraz tiež priznať, že realita televízne kamery by mali byť nasledovné Warne všade.Nebol bábka svet umenia požiadal alebo snáď ten, chceli, ale určite je to ten, kto Australia zaslúži.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen