Mittwoch, 12. April 2017

prenosu futbal zvesti: Chelsea, ktorí chcú nahradiť Branislav Ivanovic?

To je to, o čom vyzerá krajina svetov klebiet, v týchto tmavých týždňoch po termíne prenosu, keď ležia agentovia s chladným flanelom na čele a novinári pokrývajú svojimi prstami typizujúci sa v upokojujúcom balzamu , Odpočíva a pripravuje sa na zaneprázdnený čas, ktorý príde znova a veľmi skoro. Premier League: 10 vecí, na ktoré sa tento víkend pozrieť Prečítajte si viac

Stále nie je Rumor Mill nič, ak nie stoický, Horník takýchto materiálov, takže kopáme a kopáme a kopáme, aby sme vás niečo našli.Ako sa o tom - zrejme José Mourinho sa stal tak unavený Branislav Ivanovic je voľným dojmom profesionálneho fut balistu, že on rozoslal svoje zvedov s výslovným zámerom nájsť nové pravú zadnú. Ivanovic je mimo zmluvu na konci tejto sezóny - ako je John Terry, ako to ide - a vzhľadom k tomu, že sa hrá trochu ako človek, ktorý sa posadil so skríženými nohami príliš dlho a má konštantnú mravčenie v jeho nohy, by mohlo byť požadované, aby niekto iný hrá na krídle obrany Chelsea.To, samozrejme, by mohla prebudiť beštiu, ktorá bola John Stones prenos sága, ako je zvýšenie Kraken z hlbín, ale pre túto chvíľu povedzme, dúfať a modliť sa, že jeden zostane na dne oceánu.

Hej , pozrite sa na tohle - Mesut Özil agent počíta jeho človek mohol pohybovať do Fenerbahce v lete budúceho roka. Zrejme turecká strana "sa zdajú závažné" o najlepší severnom Londýne je Marty Feldman lookalike, ale Rumor Mill sa zdalo, že vážne veľa vecí, ktoré nemal prísť k uskutočneniu (ako robiť túto zbierku bľabot zábavné, napríklad), takž e to nemusí nutne znamenať, že toto bude skutočne diať.V každom prípade, neexistuje žiadny náznak toho, že Arsenal sa bude predávať alebo že Özil naozaj chce ísť, tak sa poďme kriedou toto sa ako pán 15% otvorenia jeho cakehole a robiť to, čo pán 15% does.Luke Shaw čelí frustrácie a utrpenie, ale napriek tomu môže pochovať pamäte | Barney Rona Viac

Pfffft. Čo ešte máme? No, Southampton sa chystáte osláviť nejasne ľahostajný štart do sezóny odovzdaním Ronald Koeman úplne nový kontrakt na krásne tanieri, v nádeji, že uvidia off úroky z Holandska. Danny Blind v súčasnej dobe má tento koncert, ale ukázalo sa, holandský mohol byť po niekom trochu lepšie, a muž, ktorý sa chystal film jedným Teraz to bude FLICK ONE, HE to bude FLICK ONE, a to je IN!je typ postavy majú na mysli.

Ak chcete ísť s Ronaldom má veľkú novú dohodu, Svätí sú tiež dumal nad ťah pre Leeds United pravým zadným Sam Byram, kto rý je £ 8m bude niečo stáť. Swansea je tiež záujem, aj keď, tak by sme mohli byť za plne na zápasiť medzi dva najlepšie Run klubov vo Veľkej Británii (TM).

Jeden človek, ktorý nepotrebuje novú zmluvu je Neymar, a vieme, že to preto, že jeho otec, Papa Neymar, povedal. Možno predpokladať, že preto všetky špekulácie o ňom môže skončiť aj tam bude absolútne nič nenasvedčuje tomu, že on opustí Barcelonu. Správny?Je to tak?

Tiež v zostať dať stĺpiky sa Manchester United James Wilson, ktorý vyzeral všetko, aby mohli vyraziť na hosťovaní, ale možno že poznamenať, že Louis van Gaal je nápadné možnosti sú tenšie ako chlap v vestu a nohavice, ktorí používajú inzerovať pána svalov, on držať ho v nádeji na získanie hre.

ktoré sa javí ako primerane nezaujatý poznámky do konca tohto vydania Mill ďalej.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen